Press desk

Press info

Glorija nova Miss Ličko-senjske županije 2019.
20 svi 2019 03:40:00
9550 views

Nakon anonimnog poziva o postavljenoj eksplozivnoj napravi u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu  i obavljenog policijskog očevida ipak je održan izbor za Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske 2019.

Nova Miss Ličko-senjske županije je Glorija Mudrovičić iz Otočca,  studentica diplomacije i međunarodnih odnosa, aktivno uči francuski, volontira u dječijem domu za nezbrinutu djecu u Klaićevoj. Članica  je hrvatskog društva za ujedinjene narode, sudjeluje u protokolu kod veleposlanice Milade Privore.

Program je vodio voditelj Davor Garić, plesna zvijezda zabavne emisije Ples sa zvjezdama, a prošlogodišnja missica Dora Bojko je bila u ulozi suvoditelja ovog programa.

Lentu su osvojile i Katarina Mamić kao prva pratilja te Anamarija Žalac kao druga pratilja. 

Djevojke su se predstavljale u odjeći etno dizajnerice Slavice Čorak iz Otočca, isto tako su predstavile tradicionalan nakit dizajnerice Elizabete Božičević i potpuno original nakat dizajnerice Danijele Tonković. Gracioznost su djevojke pokazale na završnom izlasku u večernjim haljinama butika My Life Importanne centar.

Program su upotpunili svojim duetom Vera Dasović i Darko Kranjčević koji je publiku ostavio bez daha kao i izvedba Nevena Neše Vojića.

Za prekrasan i besprijekoran izgled kože kandidatkinja za izbor Miss Ličko-senjske  županije 2019. brine se kozmetički brand Ziaja, koji nas kontunuirano oduševljava jedinstvenim kozmetičkim proizvodima na bazi prirodnih sastojaka. Ove godine Ziaja ponosno slavi trideset godina postojanja. A vrijedne ruke frizerskog salona Barberking  iz Otočca se pobrinuo za divne frizure naših natjecateljica.

Iako su djevojke zbog neočekivanog početka bile uplašene, kad je program krenuo zaista su dale svoj maksimum da zablistaju na pozornici.

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu